Hotel Van der Valk, Sassenheim-Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ligt aan de snelweg A44 richting Leiden, Den Haag, Amsterdam en Noordwijk. In 10 minuten wandelt u naar het treinstation van Sassenheim. Het hotel beschikt over een fitnessruimte en een sauna. Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden biedt kamers met een kabel-tv, een bureau en airconditioning. Het heeft ook unieke themasuites met een luxe badkamer. De meeste kamers zijn uitgerust met een open badkamer.

De stranden van Noordwijk en Katwijk bereikt u met de auto in slechts 15 minuten. U rijdt in nog geen 10 minuten naar de bezienswaardigheden van Leiden, zoals de Hortus Botanicus en Naturalis. Het casino bij Van der Valk Sassenheim-Leiden heeft 3 verdiepingen en biedt veel verschillende spellen, waaronder roulette, bingo en poker.

Het hotel heeft 3 restaurants: OZZO Oriental Restobar met à-la-cartesushi, restaurant Nest (internationaal à la carte) en een buffetrestaurant (geopend op vrijdag, zaterdag en zondag). Hotel Sassenheim-Leiden biedt fietsverhuur (ook E-fietsen), een informatiehoek en een lunchpakket voor gasten die de omgeving willen verkennen.