Werkwijze

Door middel van verhitting vormen wij de waskommen in het materiaal, de waskom is dus één met het blad. Dit betekent geen lijm- of kitranden welke op termijn vuil kunnen worden en geen mogelijkheid tot lekkage. De vloeiende overgang en het design van de waskom geven de wastafel elegante lijnen en een stijlvol, eigentijds ontwerp.

Wij maken de wastafels in onze werkplaats in Rotterdam. Met behulp van een inventieve productiewijze en onze vakmensen kunnen wij maatwerk produceren tegen scherpe prijzen en korte levertijden.

Met ons M2M Solids programma is het mogelijk helemaal zelf een wastafel naar wens te ontwerpen.

U bepaalt de afmetingen van het wastafelblad, het type en aantal waskommen, kraan op het blad of op de muur? Volg de stappen in ons bestelformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

1. Offerte opvragen

Stel zelf een wastafel samen en vraag een offerte op. Hulp nodig bij het samenstellen? Wij denken graag mee over het beste ontwerp voor uw situatie, of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject. Neem contact op en we zoeken samen naar de beste oplossing.

2. Productie

Als de wastafel is samengesteld, zullen wij een controle tekening maken en na akkoord zullen wij de opdracht in productie nemen. Met behulp van een inventieve productiewijze en onze vakmensen produceren wij het maatwerk tegen scherpe prijzen en korte levertijden.

3. Levering

Komt u het zelf afhalen, of moeten wij het naar u versturen? Voor ons is het geen probleem. Wij zullen de wastafels goed inpakken en deze zullen door een van onze partners bij u af geleverd worden.