Waskommen

Collectie waskommen

M2M Solids heeft een uniek programma voor op maat gemaakte wastafelbladen. Met dit programma kun je zelf een wastafel samenstellen in exact de gewenste maat en vormgeving.
Je bepaalt de afmetingen van de wastafel en kiest vervolgens een waskom uit onze collectie.

Ons assortiment bestaat uit vier basisvormen die ieder in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn, zodat er voor elke situatie en stijl een geschikte waskom kan worden gekozen.

ROU: round (rond)
REO: rectangular/oval (rechthoekig met afgeronde hoeken)
REC: rectangular (rechthoekig)
OVA: oval (ovaal)

Productiewijze waskom

Alle waskommen uit de basiscollectie worden met behulp van een mal en door middel van verhitting gevormd in het solid surface materiaal. Op deze manier is de waskom dus één met het blad. De vloeiende overgang en het design van de waskom geven de wastafel elegante lijnen en een stijlvol, eigentijds ontwerp. Doordat de waskom één is met het blad is de constructie zeer sterk en de vloeiende vormen zorgen ervoor dat de wastafel heel eenvoudig is schoon te maken.

Custom made

Naast de standaard series bieden wij ook de mogelijkheid om een custom waskom te laten maken, deze kan helemaal naar wens worden vormgegeven.
Met een custom waskom kun je een bijzonder en uniek ontwerp creëren, daarnaast biedt een maatwerk waskom uitkomst wanneer de gewenste maatvoering heel erg afwijkt van de standaard, of als het model van de waskom volledig moet worden aangepast aan de bestaande situatie.

Er zijn 2 opties wat betreft een custom waskom:

- GEVORMD
Een gevormde waskom wordt geproduceerd volgens dezelfde productiewijze als ons standaard assortiment waskommen. Wij thermoformeren hierbij de waskom in het solid surface blad met behulp van een mal.
Bij een custom waskom produceren wij dus een mal speciaal voor jouw unieke ontwerp. Door de kosten die dit met zich meebrengt is deze methode vooral interessant bij afname van hoge oplagen.

- VERLIJMD
Bij deze productiewijze wordt een solid surface waskom opgebouwd uit diverse losse panelen. De panelen worden naadloos met elkaar verlijmd met behulp van een speciale twee-componenten lijm. Na verlijming lijken de diverse panelen dus één geheel.
De scherpe hoeken en strakke lijnen geven deze waskommen een zeer moderne uitstraling. Dit model kan goed worden toegepast bij kleinere oplagen en is ideaal voor het produceren van hele grote waskommen. Ook is het mogelijk om de waskom uit te voeren met een blinde afvoer, waarbij er dus geen afvoerplug zichtbaar is.
Houdt u er bij het ontwerp wel rekening mee dat harde hoeken en scherpe randen nadelen met zich mee kunnen brengen. Zo is het lastiger deze hoeken te reinigen en zijn scherpe randen gevoeliger voor beschadigingen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste waskom? Neem dan gerust contact op, wij helpen graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

Wij leveren maatwerk wastafels voor zowel kleine als grote projecten aan zakelijke klanten.

M2M Solids levert o.a. aan hotels, ziekenhuizen, sanitairwinkels en bouwprojecten.

 • Expert in het fabriceren van wastafels
  Expert in het fabriceren van wastafels
 • Biedt mogelijkheden tot een custom ontwerp
  Biedt mogelijkheden tot een custom ontwerp
 • Ervaren team van vakmensen en gespecialiseerde machines
  Ervaren team van vakmensen en gespecialiseerde machines
 • Maatwerk produceren tegen scherpe prijzen en korte levertijden
  Maatwerk produceren tegen scherpe prijzen en korte levertijden
 • Duurzame oplossingen
  Duurzame oplossingen